کتابخانه عمومی سلمان فارسی گلبهار

وبلاگی درباره ی کتابخانه سلمان فارسی و فعالیتهای این کتابخانه

کتابخانه عمومی سلمان فارسی گلبهار

وبلاگی درباره ی کتابخانه سلمان فارسی و فعالیتهای این کتابخانه

این وبلاگ برای معرفی کتابخانه عمومی سلمان فارسی گلبهار در فضای مجازی و ارتباط با اعضای کتابخانه و همه دوستداران کتاب و کتابخوانی ایجاد شده است.
شرایط عضویت:
ارائه کارت ملی
یک قطعه عکس جدید
پرداخت مبلغ حق عضویت سالانه (8000 تومان)
پرکردن فرم عضویت
نشانی:
گلبهار-میدان غدیر-غدیر 1-طبقه تحتانی مسجد حضرت زین العابدین(ع)
تلفن: 38323239- 051
ساعت کاری کتابخانه در نیمه اول سال: شنبه تا 5شنبه 8 صبح الی19
ساعت کاری کتابخانه نیمه دوم سال:شنبه تا 5شنبه 7:30صبح الی 18
ساعت کاری روز 5شنبه کتابخانه از 8 صبح الی 13 می باشد.

بایگانی

«پیرمرد و دریا» واپسین اثر مهم داستانی همینگوی بود که در دوره زندگی‌ اش به چاپ رسید. این داستان که یکی از مشهورترین آثار اوست، روایت تلاش‌های یک ماهیگیر پیر کوبایی است که در دل دریاهای دور، برای به دام انداختن یک نیزه‌ ماهی بسیار بزرگ، با آن وارد مبارزه ی مرگ و زندگی می‌ شود. همینگوی، به خاطر نوشتن این کتاب، در سال ۱۹۵۴ جایزه ادبی نوبل را دریافت کرد.
رخدادهای رمان همگی ساده و باورپذیرند و این از نکته های مثبت کتاب است. ارنست همینگوی در رمان پیرمرد و دریا، پیروزی و شکست را به صورت واقع‌ گرایانه‌ ای ترسیم می‌کند که این امر باعث جذابیت بیشتر این رمان شده است.
همینگوی «پیرمرد و دریا» را در سال ۱۹۵۱ در کوبا نوشت و در ۱۹۵۲ به چاپ رساند. «پیرمرد و دریا» برای اولین بار در تمامیت خود، شامل ۲۶ هزار و ۵۰۰ واژه، در شماره یکم سپتامبر ۱۹۵۲ مجله لایف منتشر شد و با چاپ آن، ظرف فقط دو روز، بیش از پنج میلیون نسخه از این مجله به فروش رسید.
نقدهایی که درباره این داستان نوشته شد همگی بدون استثنا و به طور اغراق‌ آمیزی مثبت بودند؛ هرچند بعدها تعداد کمی نقد مخالف نیز نوشته شد که نویسندگانشان زیاد با «پیرمرد و دریا» میانه خوبی نداشتند و به آن خرده می‌گرفتند.
ارنست همینگوی زاده ایلینوی (اوک پارک) در سال ۱۸۹۹ است. پدر ارنست پزشک و مادرش معلم بود. ارنست، گزارشگری روزنامه، رفتن به جنگ و کار در صلیب سرخ را در کارنامه خود دارد. او پس از بازگشت از جنگ، شروع به کار نویسندگی کرد و توانست برای کتاب پیرمرد و دریا جایزه نوبل ادبی را دریافت کند.
نوشته های همینگوی ویژگی های خاصی دارند که آنها را از نوشته های بسیاری از نویسندگان هم دوره اش متمایز می کنند. قلم همینگوی سادگی و شیرینی کودکانه ی خاصی دارد که خواننده در همه جای متن احساس می کند کودک یا آدم ساده دلی دارد رویدادی را که خود از آن زیاد سر در نمی آورد، بدون کم و کاست، برای او نقل می کند؛ بنابراین آثارش کاملاً رئالیستی به شمار می روند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۱۰/۱۳
صدیقه حسینائی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی