کتابخانه عمومی سلمان فارسی گلبهار

وبلاگی درباره ی کتابخانه سلمان فارسی و فعالیتهای این کتابخانه

کتابخانه عمومی سلمان فارسی گلبهار

وبلاگی درباره ی کتابخانه سلمان فارسی و فعالیتهای این کتابخانه

این وبلاگ برای معرفی کتابخانه عمومی سلمان فارسی گلبهار در فضای مجازی و ارتباط با اعضای کتابخانه و همه دوستداران کتاب و کتابخوانی ایجاد شده است.
شرایط عضویت:
ارائه کارت ملی
یک قطعه عکس جدید
پرداخت مبلغ حق عضویت سالانه (8000 تومان)
پرکردن فرم عضویت
نشانی:
گلبهار-میدان غدیر-غدیر 1-طبقه تحتانی مسجد حضرت زین العابدین(ع)
تلفن: 38323239- 051
ساعت کاری کتابخانه در نیمه اول سال: شنبه تا 5شنبه 8 صبح الی19
ساعت کاری کتابخانه نیمه دوم سال:شنبه تا 5شنبه 7:30صبح الی 18
ساعت کاری روز 5شنبه کتابخانه از 8 صبح الی 13 می باشد.

بایگانی

«چشمهایش» به چاپ پانزدهم رسید

چهارشنبه, ۱۳ مرداد ۱۳۹۵، ۰۱:۰۶ ب.ظ

«چشمهایش» به چاپ پانزدهم رسید / کتاب‌های بزرگ علوی همچنان پروفروش است

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)رمان «چشمهایش» نوشته بزرگ علوی که نخستین‌بار در سال 57 منتشر شد، برای پانزدهمین نوبت در انتشارات نگاه به چاپ رسید. نخستین چاپ رمان «چشمهایش» در انتشارات نگاه سال 1372 منتشر شده است.

در پشت جلد این کتاب می‌خوانیم: «بزرگ علوی در 1282 شمسی در تهران دیده بر جهان گشود. در آلمان تحصیل کرد و با ادبیات نوین جهان آشنا شد. او را می‌توان از پیشگامان داستان‌نویسی در ایران دانست. پدرش ابوالحسن علوی علیرغم شغل تجارت به سیاست گرایش داشت. او در آلمان زندگی می‌کرد. علوی تحصیلات خود را در علوم تربیتی در آلمان به پایان رساند. در برگشت به ایران در مدرسه صنعتی آلمانی مشغول به تحصیل شد. به سیاست روی آورد و با تقی ارانی در انتشار مجله «دنیا» همکاری کرد. از سال 1316 تا 1320 را در زندان رضاخان گذراند. علوی با کودتای 28 مرداد از ایران رفت و مقیم آلمان شد، از سیاست کناره گرفت و تمام عمر مدرس دانشگاه هومبولت ماند. از مهمترین آثارش «چمدان»، «ورق پاره‌های زندان»، «پنجاه و سه نفر»، «نامه‌ها»، «چشمهایش»، «میرزا»، «موریانه» و «روایت» را می‌توان نام برد.»
 
«چشم‌هایش» رمانی از بزرگ علوی است که نخستین‌بار در سال ۱۳۵۷ خورشیدی منتشر شد. بزرگ علوی در این رمان روش استعلام و استشهاد را به‌کار برده، بدین‌گونه که قطعات پراکنده یک ماجرا را کنار هم گذاشته و از آن طرحی کلی آفریده است که بر حدس و گمان تکیه دارد،؛ شیوه‌ای که بیشتر در ادبیات پلیسی معمول است. برخی معتقدند این رمان و شخصت استاد ماکان، با الهام از زندگانی کمال‌الملک نگاشته شده و گروهی دیگر آن‌را شرح حالی از زندگی تقی ارانی می‌دانند.
 
در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «شهر تهران خفقان گرفته بود، هیچ‌کس نفسش در نمی‌آمد؛ همه از هم می‌ترسیدند، خانواده‌ها از کسانشان می‌ترسیدند، بچه‌ها از معلمین‌شان، معلمین از فراش‌ها و فراش‌ها از سلمانی و دلاک؛ همه از خودشان می‌ترسیدند، از سایه‌شان باک داشتند. همه جا، در خانه، در اداره، در مسجد، پشت ترازو، در مدرسه و در دانشگاه و در حمام مامورین آگاهی را در پی خودشان می‌دانستند.»

پانزدهمین چاپ رمان «چشمهایش» نوشته بزرگ علوی، با شمارگان یک‌هزار و 100 نسخه در 271 صفحه به بهای 15 هزار تومان از سوی انتشارات منتشر شده است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۵/۱۳
مریم نوروزی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی