کتابخانه عمومی سلمان فارسی گلبهار

وبلاگی درباره ی کتابخانه سلمان فارسی و فعالیتهای این کتابخانه

کتابخانه عمومی سلمان فارسی گلبهار

وبلاگی درباره ی کتابخانه سلمان فارسی و فعالیتهای این کتابخانه

این وبلاگ برای معرفی کتابخانه عمومی سلمان فارسی گلبهار در فضای مجازی و ارتباط با اعضای کتابخانه و همه دوستداران کتاب و کتابخوانی ایجاد شده است.
شرایط عضویت:
ارائه کارت ملی
یک قطعه عکس جدید
پرداخت مبلغ حق عضویت سالانه (8000 تومان)
پرکردن فرم عضویت
نشانی:
گلبهار-میدان غدیر-غدیر 1-طبقه تحتانی مسجد حضرت زین العابدین(ع)
تلفن: 38323239- 051
ساعت کاری کتابخانه در نیمه اول سال: شنبه تا 5شنبه 8 صبح الی19
ساعت کاری کتابخانه نیمه دوم سال:شنبه تا 5شنبه 7:30صبح الی 18
ساعت کاری روز 5شنبه کتابخانه از 8 صبح الی 13 می باشد.

بایگانی

گزارش برگزاری اولین نشست کتابخوان کتابخانه ای کتابخانه عمومی باقرالعلوم علیه السلام چناران

سیدمسعود موسوی رییس اداره کتابخانه های عمومی چناران اعلام کرد:  همزمان با "سال خواندن" و در راستای برگزاری نشست های کتابخوان کتابخانه ای (نشستهای به اشتراک گذاری کتاب های خوانده شده)، اولین نشست کتابخانه عمومی باقرالعلوم علیه السلام شهر چناران در بخش مرجع این کتابخانه برگزار شد.

در این نشست، پنج نفر از اعضای کتابخانه و فعالین فرهنگی، چکیده کتاب های مطالعه شده خود را ارایه دادند:

"زن زیادینوشته جلال آل احمد ارائه شده توسط یونس شیخ احمدی کارمند اداره ورزش شهرستان چناران   

زن زیادی نام یکی از مجموعه داستان‌های جلال آل احمد نویسندهٔ معاصر ایران است. آل احمد در این داستان به نقش کم ارزش زن در سالهای ابتدایی قرن سیزده می پردازد. در کتاب "زن زیادی" نوشته جلال آل احمد، با 9 داستان کوتاه مواجه هستیم که هر یک با وجود رگه هایی از طنز، واقعیت ها و مسائلی بسیار تلخ و گزنده که بعضا با انتقاد های صریح نویسنده هم گره می خورد را بیان می کند. مهم ترین و برجسته ترین نقطه قوت و ویژگی این داستان ها، توصیفات دقیق و جذاب و ریزبینانه نویسنده از مکان و اشیا و اشخاص و همچنین شناخت عمیق و بی نقص آل احمد از جامعه و آدم های اطراف خود (به خصوص در داستان های آخر کتاب) است که با زبانی گرم و صمیمی آن ها را با ما در میان می گذارد.

 

"نان و شراب" نوشته اینیاتسیو سیلونه ارائه شده توسط ابراهیم منصوری دانشجوی کارشناسی امور فرهنگی و دهیار روستای خرم آباد

اینیاتسیو سیلونه از نویسندگان بزرگ ایتالیا است که در سال 1900 به دنیا آمد. دوران کودکیش در فقر و تنگدستی بسر آمد و در زلزله 1915 پدر و مادر و پنج برادر خود را از دست داد. پس از اتمام تحصیلات سوسیالیست شد. در سوئیس به فعالیتهای ضد فاشیستی و مبارزات غیر علنی خود با دستگاه دیکتاتوری موسولینی ادامه داد و در همانجا است که تقریباً همه آثار خود را به رشته تحریر درآورده است. این داستان به صورت سوم شخص روایت میشود و چیزی که بسیار تأثیرگذار می باشد شخصیت پردازی های سیلونه است.

"من و کتاب" ارائه شده توسط سیدمسعود موسوی رییس اداره کتابخانه های عمومی چناران

این کتاب، مجموعه ای ارزشمند از بیانات رهبر معظم انقلاب با موضوع کتاب و کتابخوانی است که توسط دفتر برنامه ریزی انتشارات سوره مهر گردآوری شده است.

موضوعات این کتاب 128 صفحه ای در 6 فصل طبقه بندی شده است: فصل اول: اهمیت کتاب و کتابخوانی، فصل دوم: من وکتاب، فصل سوم: نقد وضع موجود، فصل چهارم: چه باید کرد؟ فصل پنجم: دست نوشته ها و فصل ششم: دست خط، که شامل تصاویر تقریظ های مقام معظم رهبری بر کتاب های گوناگون است.

"مدیریت و نظام اداری از دیدگاه امام علی علیه السلام" نوشته دکتر محسن باقر الموسوی ارائه شده توسط حمید رحمانی مدیرعامل شرکت تعاونی دهیاری های بخش مرکزی و رییس تعاونی فارغ التحصیلان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی واحد چناران            

مدیریت بنا بر اصل تحلیل انگلیسی واژه Administer ، معنای خدمت کردن را می رساند. لذا مدیریت، با استناد به این نتیجه گیری یعنی خدمتی که شخص برای شخصی دیگر ارائه می کند. این معنا کاملا منطبق است با حدیثی که از پیامبر روایت شده که فرموده اند: سید القیوم خادمهم (رئیس یک گروه خدمتگزار آنهاست.) در این کتاب به ویژگی های مدیریت از دیدگاه امام علی علیه السلام پرداخته می شود. ویژگیهای مدیریت از دیدگاه امام علی علیه السلام عبارتست از: ویژگی انسانی، نظم بخشی و سازماندهی، جمعی بودن، هدفمندی. 

مجموعه شعر "من مثل گریه ام" ارائه شده توسط  نویسنده کتاب اعظم جاودانی(ستایش)

این کتاب شامل چند بخش می باشد. بخش اول شامل دوبیتی های شاعر است. بخش دوم شامل چند مثنوی سرود شده توسط نویسنده شامل امید، سرو ناز  و چند مثنوی دیگر می باشد. بخش سوم که بیشترین حجم کتاب را در بر می گیرد شامل 34 غزل از جمله بی تو هرگز، هوای عشق، دل بی یار، راه جدا و سلام می باشد. دراین غزلها نویسنده گریزی به زندگی شخصی خودش می زند. فصل چهارم نیز شامل چهار پاره ای با عنوان «بودیم ما دوتایی» می باشد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۵/۰۲
مریم نوروزی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی